Helppoa pintaremontointia

Kaikki kaipaavat joskus omaan taloonsa päivitystä. Pienen pintaremontin tekeminen onkin mainio tapa päivittää oma talo nykyaikaiseksi. Monesti ihmiset myös pelkäävät pienien pintaremonttitöiden tekemistä ja siksi eivät niihin lähde. Kerron tässä artikkelissa kuitenkin helppoja pintaremontti töitä, joita kuka vaan voi toteuttaa ja lopputuloksesta varmasti nauttii kaikki.
Helppo tapa muuttaa huoneen ulkonäköä on asentaa lattialle laminaattia. Tämä voi vaikuttaa vaikealta mutta se ei todellakaan ole sitä. Laminaatin asennukseen tarvitset vain vaimentavan muovikerroksen laminaattia, leikkurin, kynän ja mitan. Pienen harjoittelun jälkeen asentaminen sujuu kuin tanssi ja kohta sinulla on uusi lattia.
 
Image
Image
Image
Toinen helppo pintaremontti on maalaus. Huoneen maalaamisessa kannattaa ottaa huomioon suojaus, joka onnistuu helposti teippaamalla maalarinteipillä ikkunan karmit. Lisää myös lattialle sanomalehteä ja liimaa se listaan tai lattiaan kiinni. Tämän jälkeen voi aloittaa maalaamisen. Pintoja on mukava ehostaa maalilla ja rakennusliikkeistä saa hyviä ideoita käytettäviin väreihin ja niiden yhdistelmiin. Maalaamisella voi myös ehostaa tummia kattoja ja tehdä huoneista valoisampia. Sinun tarvitsee ainoastaan maalata katot vaaleilla väreillä. Tässä kannattaa huomioida, että kattojen maalaus vaatii hieman enemmän välineitä aikaa kuin seinän maalaus.

Tehosta sisustusta tehosteseinällä. Tehosteseinän voi joko maalata tai tehdä tapetin avulla. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy verkosta ja ideoita saa myös rakennusliikkeistä. Tapetointikaan ei ole niin vaikeaa kuin ammattilaiset saavat sen kuulostamaan. Jos et ole tapetoimassa koko taloa niin yhden seinän tapetointi kannattaa suorittaa itse. Välineet ovat edullisia ja niitä voi käyttää uudelleen kun oikein innostuu remontoimaan.

Image

Jos olet tekemässä kalliita remontteja kannattaa itse hoitaa aina purkaminen ja jätteiden kuljettaminen pois. Se on yleensä työ jonka jokainen pystyy tekemään ja muuten ammattilaiset veloittavat siitä paljon rahaa. Jos itselläsi riittää viitseliäisyyttä kanattaa tämän vinkki hyödyntää.