LVI-alan urakointityöt

Kaipaatko osaavaa ja ammattitaitoista LVI-alan urakoitsijaa? Me tarjoamme sinulle luotetun ja käytetyn LVI-alan toimijan palvelut!

Meiltä saat kaikki LVI-alan urakointityöt kilpailukykyiseen hintaan ja huolellisella työjäljellä tehtynä. Teemme myös pesuhuonesaneeraukset.

Suunnittelutyöt

Kaikki LVI-alan suunnittelutyöt saat meiltä huolella ja taidolla tehtynä!

Suunnittelutyöt ovat osa jokaista onnistunutta LVI-alan rakennushanketta. Kun tarvitse ammattilaisen tekemään kanssasi yhdessä kattavat suunnittelutyöt, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palveluratkaisu.

LVI-alan suunnittelytyöt hoituvat kätevästi ja helposti ammattilaisen kanssa.

LVI- asennukset ja huoltotyöt

Meiltä saat kaikki LVI-asennus ja -huoltotyöt kätevästi ja helposti avuksesi!

Olemme työstäneet useita eri asiakaskohteita vuosien varrella ja saaneet työstämistämme kohteista paljon positiivista palautetta. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon ja tilaa LVI-asennus ja -huoltotyöt nyt suoraan Putkiurakointi T. Jukka Oy:ltä.

Myös lämpöputkiasennustyöt hoituvat meiltä kokemuksella, sillä olemme tehneet niitä toimivuosiemme aikana useisiin eri kohteisiin.

Putkistosaneeraus

Kutsu ammattilainen tekemään putkistosaneerauksesi, kun sen aika on. Työjälkemme on aina laadukasta ja tarkkaa. Kun kutsut ammattilaisen avuksesi, vältät tarpeettomat kosteusvauriot ja saat rahoillesi laadukkaan ja pitkäikäisen vastineen.

Hoidamme myös jätejärjestelmien asennukset.

Lattialämmitystyöt

Olemme toimivuosiemme aikana työstäneet useita haastavampiakin lattiatiloja. Kaikki lattialämmitystyöt tehdään käyttäen apuna alan viimeisimpiä työmetodeja sekä laadukkaita materiaaleja.

Ilmastointityöt

Teemme kaikki pienimuotoisemmat ilmastointityöt asiakaskohteisiimme huolella ja taidolla. Kun tarvitset pienemmät ilmastointityöt kiinteistöösi, me tulemme mielellämme avuksesi.